Over ons

In 2019 is Noah & Sisi online gegaan en de inspiratie om de webshop te starten kwam door mijn eigen kinderen. Toen in augustus 2018 mijn dochtertje Asiyah geboren werd, was ik op zoek naar mooie en fijne haarspeldjes en zachte haarbandjes die je vanaf de geboorte al kon gebruiken. Ze had op het moment niet heel veel haar, dus ik was op zoek naar kleine speldjes en haarbandjes met een niet te grote applicatie. Dat bleek echter nog vrij lastig te zijn, want de meeste haaraccessoires waren of te groot of hadden hele felle kleuren. Hierdoor kwam het idee om zelf deze speldjes en haarbandjes te gaan aanbieden, geschikt voor de allerkleinste, comfortabel en met kleine applicaties.

Toen ik mijn idee vertelde aan mijn zoontje Nouh, die toen 3 jaar was, zei hij: “Ja maar mama ik wil ook strikjes” en zo is het idee ontstaan om voor de jongens ook een collectie uit te werken. Omdat mijn kinderen mijn inspiratie waren om deze webshop te starten, heb ik deze ook naar hen genoemd: Noah (Nouh) en Sisi (Asiyah).

Wat maakt Noah en Sisi uniek?

Juist omdat ik weet dat het zo lastig is om ook voor de kleinste kindjes met weinig haar geschikte haarspeldjes of haarbandjes te vinden, besteed ik heel veel tijd en aandacht om hier de mooiste producten voor aan te bieden. De speldjes zijn kleiner, minder zwaar en blijven daardoor ook in de kleinste plukjes zitten. Bij onze haarbandjes zorgen de mooie materialen er voor dat ze comfortabel zijn. Omdat ik ook de grote meisjes niet wil uitsluiten, vind je in de webshop ook heel veel mooie accessoires in grotere maatjes. Ondanks dat ze groter zijn, zijn ze nog steeds van een hoge kwaliteit en staat comfort voorop.

De producten van Noah en Sisi kan je herkennen aan het zachte kleurenpalet, hierdoor passen alle artikelen bij elke outfit passen. Ook aan de jongetjes is gedacht, voor deze hebben vind je matchende vlinderdasjes in de webshop. Prijs kwaliteit verhouding staat bij Noah en Sisi voorop.

Met de webshop en mijn producten hoop ik heel veel kindjes en hun mama’s blij te maken met onze mooie (haar)accessoires en in de toekomst onze collectie uit te breiden met nog meer mooie items.

Liefs,

Karima