Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 2,50 voor bestellingen binnen België
€ 6,45 voor bestellingen naar Nederland
€ 6,45 voor bestellingen naar de overige landen in Europa voor bestellingen onder 35€
€ 9,95 voor bestellingen boven 35€ voor Duitsland, Frankrijk en Luxemburg
€ 22 voor bestellingen boven 35€ voor de overige EU landen

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Bpost. Over het algemeen zal de aflevering binnen 2 a 3 werkdagen plaatsvinden naar België en Nederland. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

CORONA-update: Wij verzenden onze pakketjes enkel op maandag en vrijdag

Tijdens december is het enorm druk bij de post, houd hier aub rekening mee en probeer op tijd te bestellen om vertraging te voorkomen.

 

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Wilt u iets retourneren (of ruilen), gelieve onze volgende procedure te hanteren:

- stuur een mail naar info@noahsisi.com
- vermeld de ordernummer, de artikelen waar het om gaat, en of u wilt retourneren of ruilen
- verzend de artikelen in de originele staat en een waterdichte verpakking (dit mag dezelfde verpakking zijn waarin uw bestelling werd ontvangen. Houd er dan rekening mee de adressen juist te noteren!
Adres voor retouren:
Noah & Sisi - Turnhoutsebaan 139A - 2140 Antwerpen (België)

- in geval van ruilen, graag ook vermelden welke artikelen u graag in de plaats wenst

U heeft na aanmelding van de annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Let op: dit is enkel wanneer de volledige bestelling retour wordt gestuurd, indien slechts een deel wordt geretourneerd worden de verzendkosten niet teruggestort. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Opgelet: bij aankoop van een digitaal product (zoals onze presets) kan u GEEN beroep doen op uw herroepingsrecht.