Shipping policy

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 2,50 voor bestellingen binnen België (gratis voor bestellingen vanaf € 29,-)
€ 4,95 voor bestellingen naar Nederland (gratis voor bestellingen vanaf € 29,-)
€ 5,95 voor bestellingen naar de overige landen in Europa voor bestellingen onder 35€
€ 9,95 voor bestellingen boven 35€ voor Duitsland, Frankrijk en Luxemburg (gratis voor bestellingen vanaf € 75,-)
€ 22 voor bestellingen boven 35€ voor de overige EU landen (gratis voor bestellingen vanaf € 100,-)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Bpost. Over het algemeen zal de aflevering binnen 2 a 3 werkdagen plaatsvinden voor België en Nederland. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

CORONA-update: Wij verzenden onze pakketjes nog steeds elke werkdag. Helaas kan de levering langer duren, in uitzonderlijke gevallen zelfs tot 10 werkdagen.

Tijdens december is het enorm druk bij de post, houd hier aub rekening mee en probeer op tijd te bestellen om vertraging te voorkomen.